Yurtdışı Kargo Hizmeti Hakkında

Yurtdışı Kargo Hizmeti Hakkında

Yurtdışından nasıl sipariş verebilirim?

Yurtdışına kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır. Yurtdışı kargo seçimini, sipariş oluşturduktan sonra adresinizi belirterek yapabilirsiniz. Siparişlerinizi sepete ekledikten sonra DHL ile yurtdışına gönderim seçeneğini seçebilirsiniz. Ancak unutmayın ki yurtdışı kargo ücretsiz değildir.

Yurtdışı kargo ücretleri nasıl hesaplanır?

Yurtdışı kargo ücretleri sistemimizde tanımlıdır. Kargo ücreti, gönderilen ürünün ağırlığı ve boyutuna göre hesaplanır. Uluslararası gönderimlerimizi DHL ile gerçekleştiriyoruz. DHL tarafından hazırlanan ürünleriniz, genellikle 2-3 iş günü içinde teslim edilir. Acil siparişleriniz ve kargo fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için +90 538 955 43 80 numaralı müşteri hizmetlerimizle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Gümrük vergisi öder miyim?

Her ülkenin kendi gümrük vergisi uygulamaları bulunmaktadır. Avrupa ülkelerinde genellikle 50 Euro üzeri alışverişlerde gümrük vergisi uygulanabilir. Büyük alışverişlerinizde gümrük vergisinden kaçınmak için ürünleri farklı paketlerde isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar gönderdiğimiz ülkelerde herhangi bir gümrük sorunu yaşanmamıştır, ancak olası bir durumda www.atelieraliz.com gümrük kaynaklı sorunlardan dolayı paketin ulaştırılamaması konusunda sorumluluk kabul etmez. Diğer nedenlerden kaynaklanan (yanlış adres, yanlış isim, teslimat sırasında evde bulunmama vb.) durumlarda ise ürünün Türkiye'ye geri gönderilmesi durumunda gidiş ve dönüş kargo ücretleri müşteriye aittir.

Değişim ve İade Politikası

Yurtdışı kargolama işlemlerimiz sadece DHL ile gerçekleştirilmektedir. İade ve değişim işlemleriniz için DHL kargo firmasını kullanmanız gerekmektedir. Farklı bir kargo firması ile yapılan iade ve değişim talepleri kabul edilmeyecektir.

Değişim ve İade Süresi

Değişim ve iade işlemleri için 15 günlük bir süreniz bulunmaktadır. Bu süre içerisinde ürününüzü orijinal ambalajı ile birlikte faturasını ekleyerek bize iade edebilirsiniz.

Kargo Ücreti ve Gümrük Bedelleri

İade ve değişim ücretlerine kargo ücreti ve gümrük bedelleri dahildir. Ürünün Türkiye’ye gelirken ödenecek gümrük vergisi de sipariş tutarından düşülüp müşteriye ödenecek tutardan düşülecektir.

 

Etiketler: yurtdışı sipariş,
Kasım 22, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR